Συμπλήρωσε πεντάδα νικών επί Βουλγαρικού εδάφους – Έχει ακόμη ένα και επιστρέφει Κύπρο

Συμπλήρωσε πεντάδα νικών επί Βουλγαρικού εδάφους – Έχει ακόμη ένα και επιστρέφει Κύπρο

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της η ΑΕΛ στο Πράβετς της Βουλγαρίας σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης ακόμη μία φιλική νίκη.

Η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε τη Ραμποτνίσκι Σκοπίων με 1-0, με γκολ του Αβραάμ στο 42ο λεπτό.

Αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ στη Βουλγαρία, όπου και τα προηγούμενα τέσσερα ήταν νικηφόρα.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, πέρα των προπονήσεων των επόμενων ημερών, το ερχόμενο Σάββατο θα δώσουν το έκτο τους φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία, απέναντι στην Ξάνθη, και ακολούθως θα ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για την επιστροφή στη βάση τους, στη Λεμεσό.

Σημειώνουμε ότι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΛ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι σε Αλκή και Ομόνοια, πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα όσα αναφέραμε ζωντανά στο παιχνίδι με τη Ραμποτνίσκι όπου το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά και από το AEL TV

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE