Συμπλήρωσε πεντάδα νικών επί Βουλγαρικού εδάφους – Έχει ακόμη ένα και επιστρέφει Κύπρο

Συμπλήρωσε πεντάδα νικών επί Βουλγαρικού εδάφους – Έχει ακόμη ένα και επιστρέφει Κύπρο

Στο βασικό στάδιο προετοιμασίας της η ΑΕΛ στο Πράβετς της Βουλγαρίας σημείωσε το απόγευμα της Τετάρτης ακόμη μία φιλική νίκη.

Η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε τη Ραμποτνίσκι Σκοπίων με 1-0, με γκολ του Αβραάμ στο 42ο λεπτό.

Αυτό ήταν το πέμπτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ στη Βουλγαρία, όπου και τα προηγούμενα τέσσερα ήταν νικηφόρα.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, πέρα των προπονήσεων των επόμενων ημερών, το ερχόμενο Σάββατο θα δώσουν το έκτο τους φιλικό παιχνίδι στη Βουλγαρία, απέναντι στην Ξάνθη, και ακολούθως θα ετοιμάσουν τις αποσκευές τους για την επιστροφή στη βάση τους, στη Λεμεσό.

Σημειώνουμε ότι στο τελικό στάδιο προετοιμασίας η ΑΕΛ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, απέναντι σε Αλκή και Ομόνοια, πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα όσα αναφέραμε ζωντανά στο παιχνίδι με τη Ραμποτνίσκι όπου το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά και από το AEL TV

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Διπλωματική νίκη για τη χώρα μας: Μετά από απαίτηση της κυπριακής Κυβέρνησης παραιτήθηκε ο Αφζάλ Καν – Επισκέφθηκε παράνομα τα κατεχόμενα

Ο βουλευτής του Εργατικού Κόμματος Αφζάλ Καν παραιτήθηκε από τη θέση του εμπορικού απεσταλμένου του Ηνωμένου Βασιλείου στην Τουρκία, μετά από κριτική που δέχτηκε για την επίσκεψή του την περασμένη εβδομάδα στα κατεχόμενα, στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE