Οι δηλώσεις Όντοβιτς και Τζούρτζουριτς για τη ρεβάνς με Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις Όντοβιτς και Τζούρτζουριτς για τη ρεβάνς με Απόλλωνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε η Ζελέζνιτσαρ στο ΓΣΠ ενόψει του αγώνα ρεβάνς για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ απέναντι στον Απόλλωνα.

Ο νέος προπονητής της ομάδας, Μόλομιρ Όντοβιτς, επισήμανε «Όπως γνωρίζετε εδώ και μερικές μέρες έχω αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Ζελέζνιτσαρ.  Έχω εντυπωσιαστεί από αυττό που είδα στο προηγούμενο παιχνίδι από τον Απόλλωνα.  Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς θα πρέπει αύριο να ανταποκριθούμε και να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις γραμμές στον αγωνιστικό χώρο.  Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.  Για μας αύριο είναι δύσκολο το έργο μας, μιας και ο Απόλλωνας είναι μία ομάδα με αρκετή εμπειρία, πείρα, στα ευρωπαϊκά γήπεδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Από πλευράς παικτών ήταν ο Ιβάν Τζούρτζουριτς, ο οποίος τόνισε «Όπως είπε ο προπονητής μας είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.  Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για να καταφέρουμε κάτι το καλό.  Την περασμένη βδομάδα δεν αποδώσαμε καλά, ελπίζω αύριο να αποδόσουμε πάρα πολύ καλύτερα.  Ο Απόλλωνας είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και χρειάζεται αύριο να δείξουμε τον πραγματικό καλό αγωνιστικό μας εαυτό».

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE