Με τον νέο… αέρα πήραν «γεύση» ΓΣΠ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Με τον νέο… αέρα πήραν «γεύση» ΓΣΠ (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ζελέζνιτσαρ για το παιχνίδι ρεβάνς με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ για τον β΄ προκριματικό γύρο του ΓΣΠ.

Οι Βόσνιοι παρουσιάζονται αισιόδοξοι, όπως φάνηκε και στη δημοσιογραφική διάσκεψη, με τον νέο… αέρα, της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας, για να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την προπόνηση στο ΓΣΠ:

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE