Όσοι πήγαν είναι στις… επάλξεις για τη ρεβάνς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όσοι πήγαν είναι στις… επάλξεις για τη ρεβάνς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι ρεβάνς με τη Φλόρα Ταλίν για τον β΄ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει:

«Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα FC Flora vs APOEL FC».

 

Οι παίκτες που είναι στη διάθεση του Μπρούνο Μπαλταζάρ, είναι όλοι της αποστολής, δηλαδή οι Βάτερμαν, Ρομό, Μιχαήλ, Μιλάνοφ, Βούρος, Αλεξάνδρου, Ιωάννου, Μερκής, Καρλάο, Ταβάρες, Μοράις, Σόουζα, Αρτυματάς, Γκέντσογλου, Εφραίμ, Ταμάρι, Ζαχίντ, Ντε Βινσέντι, Ντελλατόρε και Ρέζα.

Το σκορ του πρώτου αγώνα, 5-0 του ΓΣΠ, δεν αποκλείεται να ωθήσει τον Πορτογάλο κόουτς να δώσει φανέλα βασικού σε παίκτη, παίκτες, με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

 

 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE