ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Του έκλεψαν το όχημα - Ήταν έξω από το σπίτι του

ΞΥΛΟΦΑΓΟΥ: Του έκλεψαν το όχημα - Ήταν έξω από το σπίτι του

Οχημα κλάπηκε ενώ ήταν σταθμευμένο έξω από οικία στην Ξυλοφάγου.

Συγκεκριμένα, Αγγλοκύπριος 37 χρόνων κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι μεταξύ των ημερών 3 και 4 Αυγούστου, από τις 16:00 έως τις 04:00 άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητο το οποίο είχε σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στην Ξυλοφάγου.

Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ανέφερε στην Αστυνομία ότι το όχημα ήταν κλειδωμένο και ότι ο ίδιος είχε τα κλειδιά στην κατοχή του.

Το αυτοκίνητο είναι μάρκας Honda Jazz και περιγράφεται ως αργυρού χρώματος και δεν καλύπτεται από ασφάλεια.

Στην περιοχή δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας.

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE