ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω... υγρασίας!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω... υγρασίας!

Βλάβη σημειώθηκε στο σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/8, επηρεάζοντας την Πύλα και την Ορόκλινη, στην επαρχία Λάρνακας.

Η βλάβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Κύπρου (ΔΣΜΚ), σημειώθηκε στις 04:10 του Σαββάτου 4/8, όταν λόγω υψηλών επιπέδων υγρασίας αποσυνδέθηκε η γραμμή "Πύλα-Δεκέλεια GIS", με αποτέλεσμα την ολική σβέση του Υποσταθμού Πύλας.

Η τεχνική βλάβη είχε ως αποτέλεσμα, αναφέρει ο ΔΣΜΚ, την απόρριψη φορτίου καταναλωτών της τάξης των 8.3 MW στην επαρχία Λάρνακας. Καταβλήθηκαν προσπάθειες και η ηλεκτροδότηση και τροφοδοσία όλων των καταναλωτών αποκαταστάθηκε πλήρως μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 05:10.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.