ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω... υγρασίας!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Περιοχές έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα λόγω... υγρασίας!

Βλάβη σημειώθηκε στο σύστημα μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας τα ξημερώματα του Σαββάτου 4/8, επηρεάζοντας την Πύλα και την Ορόκλινη, στην επαρχία Λάρνακας.

Η βλάβη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Διαχειριστή Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας Κύπρου (ΔΣΜΚ), σημειώθηκε στις 04:10 του Σαββάτου 4/8, όταν λόγω υψηλών επιπέδων υγρασίας αποσυνδέθηκε η γραμμή "Πύλα-Δεκέλεια GIS", με αποτέλεσμα την ολική σβέση του Υποσταθμού Πύλας.

Η τεχνική βλάβη είχε ως αποτέλεσμα, αναφέρει ο ΔΣΜΚ, την απόρριψη φορτίου καταναλωτών της τάξης των 8.3 MW στην επαρχία Λάρνακας. Καταβλήθηκαν προσπάθειες και η ηλεκτροδότηση και τροφοδοσία όλων των καταναλωτών αποκαταστάθηκε πλήρως μία ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 05:10.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε προεκλογική εγρήγορση το ΑΚΕΛ – Συστράτευση, στασιμότητα και προκλήσεις ενόψει 2026

Σε τροχιά βουλευτικών εκλογών έχει εισέλθει το ΑΚΕΛ, με το κόμμα της Αριστεράς να αναζητεί πολιτική ανάκαμψη και μεγαλύτερη κοινωνική απήχηση, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης του Μαΐου 2026.