Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

H ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής Πέρα Χωρίου Νήσου και Αλάμπρας, έχει επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, αφού έχουν σταματήσει οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώνονταν γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου, 2018.

Η τροχαία κυκλοφορία στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής και τους αυτοκινητοδρόμους συνεχίζεται κανονικά.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Κυπριακό: Η επίσκεψη Γκουτέρες ανοίγει νέο κύκλο διπλωματικών διεργασιών-Συνεδριάζει το Εθνικό Συμβούλιο- Το δύσκολο στοίχημα της επανέναρξης των συνομιλιών

Σε μία από τις σημαντικότερες διπλωματικές στιγμές των τελευταίων ετών για το Κυπριακό, εξελίσσεται η επικείμενη επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο από τις 27 έως τις 29 Ιουλίου, σε μια περίοδο έντονης κινητικότητας τόσο σε επίπεδο ΟΗΕ όσο και μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE