Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

H ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής Πέρα Χωρίου Νήσου και Αλάμπρας, έχει επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, αφού έχουν σταματήσει οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώνονταν γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου, 2018.

Η τροχαία κυκλοφορία στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής και τους αυτοκινητοδρόμους συνεχίζεται κανονικά.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.