Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

Επανήλθε στα κανονικά επίπεδα η ορατότητα στον αυτοκινητόδρομο

H ορατότητα για τους διερχόμενους οδηγούς στους αυτοκινητόδρομους Λευκωσίας – Λεμεσού και Λευκωσίας – Λάρνακας και στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής Πέρα Χωρίου Νήσου και Αλάμπρας, έχει επανέλθει στα κανονικά επίπεδα, αφού έχουν σταματήσει οι καταρρακτώδεις βροχές που σημειώνονταν γύρω στις 3.00 το απόγευμα της Κυριακής 5 Αυγούστου, 2018.

Η τροχαία κυκλοφορία στο ευρύτερο οδικό δίκτυο της περιοχής και τους αυτοκινητοδρόμους συνεχίζεται κανονικά.

Προτρέπονται όσοι διακινούνται στους δρόμους να τηρούν πάντοτε τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας.

Επίσης, συνιστούμε ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE