Ο εφιάλτης που έζησε η Μαριλένη στην πυρκαγιά της Πόλης Χρυσοχούς - 'Είμαστε για κλάματα' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο εφιάλτης που έζησε η Μαριλένη στην πυρκαγιά της Πόλης Χρυσοχούς - 'Είμαστε για κλάματα' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μαριλένη Σταύρου μαζί με τον σύζυγό της και τον γιο τους βρίσκονταν στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς όταν ξέσπασε η φωτιά...  

Εφιαλτικές στιγμές έζησε η Μαριλένη Σταύρου μαζί με τον σύζυγό της και τον μόλις τριών χρόνων γιο της. Βρίσκονταν οικογενειακώς στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχού όταν ξέσπασε φωτιά, με αποτέλεσμα πανικόβλητοι να τρέχουν όλοι όσοι βρίσκονταν εκεί για να σωθούν.

Η ηθοποιός μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε γνωστό το γεγονός καθώς και την αγανάκτησή της. Όπως έγραψε στα social media πήρε 10 φορές στο 112 για βοήθεια και δεν απαντούσε κανείς.

Η δήλωσή της ανησύχησε τους διαδικτυακούς της φίλους, αλλά η ηθοποιός φρόντισε να τους καθησυχάσει. Όπως έγραψε η ίδια μαζί με μια φίλη της πήραν τον γιο της Ορφέα και εγκατέλειψαν τον χώρο ενώ ο σύζυγός της, Πέτρος, έμεινε εκεί για να βοηθήσει τους δυο πυροσβέστες που έφτασαν στον χώρο!

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Π. Αλαμπρίτης στο «T»: «Δεν θα γίνουμε ΕΛΑΜ για να καλύψουμε οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από τον ΔΗΣΥ... Η Αννίτα Δημητρίου θα πρέπει να ηγηθεί του ψηφοδελτίου Λευκωσίας»

Ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Πρόδρομος Αλαμπρίτης αναλύει τις θέσεις του, σε ότι αφορά τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές, αλλά και για τον ΔΗΣΥ. Απαντά σε όσους έφυγαν από τους κόλπους του ΔΗΣΥ και προσχώρησαν στο ΕΛΑΜ, λέγοντας πως καλύτερα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, παρά να έχουμε κάποιους που είναι λίγο εντός, λίγο εκτός.