ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08), 30χρονος οδηγός από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα στη Οδό Χρηστάκη Κράνου στην Γερμασόγεια.

Ο 30χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημά του προς βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα.

Από την σύγκρουση τα τρία οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 30χρονος οδηγός τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι του έχει ληφθεί αίμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE