ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

ΛΕΜΕΣΟΣ - TΡΟΧΑΙΟ: Προσέκρουσε σε τρία αυτοκίνητα – Στο νοσοκομείο 30χρονος Ελληνοκύπριος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού νοσηλεύεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (06/08), 30χρονος οδηγός από τη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 04:10 τα ξημερώματα στη Οδό Χρηστάκη Κράνου στην Γερμασόγεια.

Ο 30χρονος, ενώ οδηγούσε το όχημά του προς βόρεια κατεύθυνση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά σε τρία οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα.

Από την σύγκρουση τα τρία οχήματα υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο 30χρονος οδηγός τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο.

Σημειώνεται ότι του έχει ληφθεί αίμα για να διαπιστωθεί κατά πόσο οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Την υπόθεση εξετάζει η Τροχαία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE