Α/ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΦΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΦΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας

Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού.

Λόγω ακινητοποίησης φορτηγού οχήματος βαρέου τύπου εξ αιτίας βλάβης που παρουσίαστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (07/08), στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας πριν από την έξοδο Πισσουρίου στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου έχει κλείσει.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE