Α/ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΦΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΠΑΦΟΥ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας

Κλειστή η μια λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού.

Λόγω ακινητοποίησης φορτηγού οχήματος βαρέου τύπου εξ αιτίας βλάβης που παρουσίαστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (07/08), στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας πριν από την έξοδο Πισσουρίου στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού με κατεύθυνση τη Λεμεσό, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του δρόμου έχει κλείσει.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Κατηγορεί τον ΠτΔ για «προσβολή» των Τ/κ ο Τατάρ - «Εξυπηρετεί τις δικές του ατζέντες, οξύνει τις εντάσεις»

Για «προσβολή» των Τουρκοκυπρίων από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη με τις δηλώσεις του σε σχέση με την υπόθεση παράνομης κράτησης των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα, κάνει λόγο ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE