«Aν δεν διορθωθούμε, δεν πάμε πουθενά»

«Aν δεν διορθωθούμε, δεν πάμε πουθενά»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, εκπρόσωπος τύπου του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, σε δηλώσεις του στο αεροδρόμιο Λάρνακας, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για Ισραήλ, μίλησε για τους αγώνες με την Χάποελ Μπερ Σεβά. 

«Δυσκόλεψαν παρά πολύ τα πράγματα. Είναι η πιο δύσκολη αποστολή που έχουμε για τη φετινή σεζόν. Είναι πολύ πιο ισορροπημένες πλέον οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων. Θα πρέπει να δούμε βελτίωση της ομάδας, σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με την Φλόρα Ταλίν. Αν δεν διορθωθούμε, δεν πάμε πουθενά. Φυσικά πάμε για το αποτέλεσμα, αν και ξέρουμε πόσο καυτή έδρα έχει ο αντίπαλος μας”. 

Kαμιά 40αριά οπαδοί ταξιδεύουν με την επίσημη αποστολή για τη γειτονική χώρα. Εκτιμάται ότι αύριο το βράδυ στο «Τurner Stadium” θα βρίσκονται γύρω στους 100 οπαδούς των πρωταθλητών. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE