Μην είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι δεν θα φέρουν «εννιάρι»…

Μην είστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ ότι δεν θα φέρουν «εννιάρι»…

Η νεότερη πληροφόρηση που προκύπτει, από το… «μέτωπο” του σοβαρού τραυματισμού του Ματ Νταρμπισάϊαρ, λέει ότι ο παίχτης υπέστη σοβαρής μορφής διάστρεμμα. Οι γιατροί εκτιμούν ότι θα κάτσει για 6-8 εβδομάδες. 

Υπάρχει πιθανότητα να χάσει τα πρώτα πέντε παιχνίδια του νέου μαραθωνίου. 

Απο μέσα πάντως βγαίνει, ότι δεν θα κινηθεί ο Γκόμεζ, για να φέρει άλλο κεντρικό επιθετικό. Έχουμε τις αμφιβολίες μας, αν θα επιμείνει σε αυτή τη θέση ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής των πρασίνων. 

Ειδικά αν στα τελευταία φιλικά προετοιμασίας και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, διαπιστώσει ότι αυτός που θα κληθεί να καλύψει το κενό του κίλερ-Ματ, δεν «τσουλάει”. 

Κρατήστε λοιπόν μια… πισινή, σε σχέση με όσα διαρρέουν, ότι η τελευταία προσθήκη στο τριφύλλι, θα αφορά παίχτη για τον άξονα της μεσαίας γραμμής. 

Μην αποκλείστε όμως το ενδεχόμενο, να επαληθευτεί τούτο το σενάριο (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE