ΕΛΛΑΔΑ: 17χρονος σκότωσε 31χρονο - Tράβηξε βίντεο τον φόνο

ΕΛΛΑΔΑ: 17χρονος σκότωσε 31χρονο - Tράβηξε βίντεο τον φόνο

Νεκρός από τα χέρια ενός 17χρονου έπεσε το βράδυ της Τρίτης 07/08 ένας 31χρονος αλλοδαπός στο Αίγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης πήγε με τη βαριοπούλα στο τροχόσπιτο που έμενε το θύμα και τον σκότωσε χτυπώντας τον πολλές φορές στο κεφάλι. Κατόπιν επέστρεψε στο σπίτι του και προσπάθησε να πλύνει τα ματωμένα ρούχα του, ενώ πέταξε μέσα σε βάτα και χόρτα τη βαριοπούλα για να την εξαφανίσει.

Εντύπωση ακόμα προκαλεί ότι ο 17χρονος, μετά τη σύλληψή του από την αστυνομία, παρέδωσε το κινητό του τηλέφωνο στο οποίο είχε καταγράψει μέρος της πράξης του.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς, ο 17χρονος σκότωσε τον 31χρονο γιατί καθυστερούσε να του δώσει 1.500 ευρώ που του είχε δανείσει.

Τέλος να σημειωθεί πως ο 31χρονος  είχε εκτίσει στο παρελθόν καταδικαστική ποινή φυλάκισης για ναρκωτικά, ενώ πάνω στο πτώμα του βρέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους τεσσάρων γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου. Την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας, υπό την εποπτεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE