«Μαύρο» ξημέρωμα στην Πάφο – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 28χρονο Ελληνοκύπριο

«Μαύρο» ξημέρωμα στην Πάφο – Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 28χρονο Ελληνοκύπριο

Σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (10/8) στην επαρχία Πάφου, έχασε τη ζωή του ο 28χρονος Φίλιππος Χατζηφιλίππου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου, από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, οδηγούσε στον δρόμο Αγίας Μαρίνας - Αργάκας, όταν γύρω στις 2:00 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός και προσέκρουσε αρχικά στο αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως ανατράπηκε για να ακινητοποιηθεί σε δέντρο.

Από την πρόσκρουση ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε κρίσιμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς, όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.  

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Υπόθεση Θανάση: Αμφισβητήσεις και αντιφάσεις στο πόρισμα Παππά - Σοβαρές ελλείψεις στην έρευνα για την υπόθεση

Σοβαρές αντιφάσεις στην αρχική γνωμάτευση του Πανίκου Σταυριανού, που είχε αποφανθεί για αυτοκτονία, φέρνει το φως το νέο πόρισμα της  υπόθεσης του Θανάση Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE