ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Εκσφενδονίστηκε από το όχημά του ο 28χρονος Φίλιππος - Το μοιραίο λάθος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΠΑΦΟΥ: Εκσφενδονίστηκε από το όχημά του ο 28χρονος Φίλιππος - Το μοιραίο λάθος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο έμελλε να αφήσει τα ξημερώματα της Παρασκευής 10/08, ο 28χρονος Φίλιππος Χατζηφιλίπου από την Επαρχία Πάφου.

Τα όνειρα έσβησαν νωρίς για τον 28χρονο, καθώς το μοιραίο τροχαίο ατύχημα με το όχημά του, έμελλε να του κόψει το νήμα της ζωής.

Σύμφωνα με τις προκαταρτικές έρευνες της Τροχαίας Πάφου, φαίνεται πως ο 28χρονος είχε αναπτύξει ταχύτητα ενώ δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Όπως μας αναφέρθηκε, από την σύγκρουση το όχημα του ανατράπηκε και κατέληξε 50 μέτρα μακριά.

Ο άτυχος Φίλιππος εκσφενδονίστηκε και κατέληξε στο έδαφος όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Να σημειώσουμε πως ο 28χρονος είναι το 30ό θύμα της ασφάλτου για το 2018 σε 27 συγκρούσεις. Σύμφωνα με την Αστυνομία, την ίδια ημέρα πέρσι, είχαμε 24 θύματα σε 22 σύγκρουσης.

Θυμίζουμε πως το μοιραίο σημειώθηκε όταν ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου, από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς, οδηγούσε στον δρόμο Αγίας Μαρίνας - Αργάκας, όταν γύρω στις 02:00 τα ξημερώματα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του οχήματός και προσέκρουσε αρχικά στο αριστερό κιγκλίδωμα του δρόμου και ακολούθως κτύπησε σε μεγάλη πέτρα και ανατράπηκε για να ακινητοποιηθεί σε δέντρο, 50 μέτρα μακριά από την αρχική σύγκρουση.

Δυστυχως ο 28χρονος οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.