ΠΑΦΟΣ: Γρονθοκόπησε 28χρονο που του έκανε παρατήρηση σε πάρτι- 19χρονος ο δράστης

ΠΑΦΟΣ:  Γρονθοκόπησε 28χρονο που του έκανε παρατήρηση σε πάρτι- 19χρονος ο δράστης

Υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης σε βάρος 28χρονου διερευνά ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διεξαγωγής πάρτι στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλίων στην Πέγεια, ένας 28χρονος από την Πάφο πήγε να κάνει παρατήρηση σε κάποιο νεαρότερο πρόσωπο που συζητούσε έντονα με κάποια άτομα. 

Ο νεαρός φέρεται να τον γρονθοκόπησε και να τον τραυμάτισε. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό φέρει κάποια τραύματα, ενώ απώλεσε και δύο δόντια. 

Για την υπόθεση η Αστυνομία, έπειτα από μαρτυρία που προέκυψε, εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου .Πρόκειται για 19χρονο από χωριό της επαρχίας Πάφου.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE