Συναγερμός στη Βρετανία: Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Συναγερμός στη Βρετανία: Πυροβολισμοί στο Μάντσεστερ - Δέκα τραυματίες

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής 12/8 στο Μάντσεστερ, από τους οποίους τραυματίστηκαν δέκα άνθρωποι όπως μεταδίδει το Sky News.


Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, στην περιοχή Μος Σάιντ και η αστυνομία το περιγράφει ως «επικίνδυνη επίθεση».  Ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων βρισκόταν στο σημείο, έπειτα από street party, το οποίο είχε τελειώσει λίγη ώρα πριν, συμφωνα με τις αστυνομικές  αρχές.

Δέκα άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, άλλοι με σοβαρά και άλλοι με πιο ελαφρά τραύματα. «Ευτυχώς για τους περισσότερους δεν φαίνεται να απειλείται η ζωή τους», δήλωσε η αστυνομικός Ντέμπι Ντούλεϊ.

Πλέον, οι αρχές κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και να εντοπίσουν το δράστη ή τους δράστες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Κυπριακό: «Τουρνέ» Ντι Κάρλο σε Αθήνα και Άγκυρα - Στην Άγκυρα το κλειδί για τη διάσκεψη στην Ελβετία

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη η Αναπληρώτρια ΓΓ ΟΗΕ, Ρόζμαρι ντι Κάρλο, όπου θα έχει συνάντηση με τον Έλληνα ΥΠΕΞ, Γιώργο Γεραπετρίτη. Η κα Ντι Κάρλο η οποία ολοκλήρωσε τις επαφές της στη Λευκωσία, αναμένεται να συζητήσει με την Ελληνική κυβέρνηση τα βήματα τα οποία θα πρέπει να γίνουν, μέχρι τη διεξαγωγή της άτυπης πενταμερούς, που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE