Σημαντική ενίσχυση με Μουσταφά Μπαγκουρά – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σημαντική ενίσχυση με Μουσταφά Μπαγκουρά – Η ανακοίνωση (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τον 28χρονο διεθνή από την Σιέρα Λεόνε Μουσταφά Μπανγκουρά απέκτησε η Επισκοπή, πραγματοποιώντας μια κίνηση που δεν συνηθίζεται στην Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Κρητικών έχει ως εξής: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του Αφρικανού ποδοσφαιριστή, Μουσταφά Μπανγκούρα!

Η ομάδα μας έφερε στην Επισκοπή τον διεθνή ποδοσφαιριστή από τη Σιέρα Λεόνε επιτυγχάνοντας μια μεταγραφή που δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες. Ο Μπανγκούρα είναι 28 χρονών (έχει γεννηθεί στις 24 Οκτωβρίου του 1989) και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος.

Η καριέρα του είναι αξιοπρόσεκτη χαράζοντας εξαιρετική πορεία με ομάδες που ανέκαθεν είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κυριότερος σταθμός του ήταν, η Κύπρος έχοντας περάσει από ομάδες όπως, η Νέα Σαλαμίνα, η Ομόνοια, η Πάφος, ο Απόλλωνας Λεμεσού, η ΑΕΚ Λάρνακας αλλά και ο Άρης Λεμεσού.

Πριν από δύο χρόνια αγωνίστηκε στο σερβικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπόρατς Τσάτσακ αλλά και της Ζαμούν. Ο Μουσταφά Μπανγκούρα που παραμένει εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, βρίσκεται εδώ και μία εβδομάδα στην ομάδα μας δείχνοντας εξ αρχής ότι πρόκειται για παίκτη υψηλού επιπέδου.
Με την Εθνική του ομάδα άλλωστε, έχει 30 συμμετοχές και έχει σκοράρει 14 φορές.

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και προσωπικές επιτυχίες».

Σημαντική ενίσχυση με Μπαγκουρά η Επισκοπή
 

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αντόνιο Κόστα - Συζήτησαν ενόψει της συνάντησης στη Γενεύη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε απόψε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE