Στην Κύπρο ο πρώτος αγώνας – Οι πιθανοί αντίπαλοι και πότε η κλήρωση

Στην Κύπρο ο πρώτος αγώνας – Οι πιθανοί αντίπαλοι και πότε η κλήρωση

Μετά την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης όπου εξασφάλισαν εισιτήριο πρόκρισης δώδεκα συνολικά ομάδες, καταρτίστηκαν τα δύο γκρουπ δυναμικότητας ενόψει της κλήρωσης για τη φάση των «32» της διοργάνωσης του UEFA Women’s Champions League.

Η πρωταθλήτρια μας Barcelona FA που συμμετέχει για πρώτη φορά στην διοργάνωση εξασφαλίζοντας εισιτήριο πρόκρισης μετά την πρωτιά της στο δεύτερο όμιλο στη Σλοβενία, τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 14:00 στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας.

Αναλυτικά το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας των ομάδων (σύμφωνα με τη βαθμολογική τους κατάταξη) όπου θα προκύψει ο αντίπαλος της Barcelona FA:

1. Lyon (Γαλλία, κάτοχος του τροπαίου) 111.740
2. Wolfsburg (Γερμανία) 125.390
3. Paris Saint-Germain (Γαλλία) 84.740
4. Barcelona (Ισπανία) 80.170
5. FC Rosengård (Σουηδία) 77.470
6. Manchester City (Αγγλία) 57.470
7. Bayern München (Γερμανία) 52.390
8. Fortuna Hjørring (Δανία) 50.045
9. Chelsea (Αγγλία) 47.470
10. Brøndby (Δανία) 47.075
11. Slavia Praha (Τσεχία) 45.550*
12. FC Zürich (Ελβετία) 43.890
13. Linköping (Σουηδία) 41.470
14. Zvezda-2005 (Ρωσία) 37.395
15. Glasgow City (Σκοτία) 35.415*
16. Sparta Praha (Τσεχία) 32.550

Σύμφωνα με τον κανονισμό οι ομάδες που τοποθετήθηκαν στο πρώτο γκρουπ θα δώσουν τον επαναληπτικό στην έδρα τους, στις 26 – 27 Σεπτεμβρίου.

Με το πιο πάνω δεδομένο, η Barcelona θα δώσει τον πρώτο αγώνα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στις 12 – 13 Σεπτεμβρίου.

*Η κλήρωση της φάσης των δεκαέξι θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου και οι αγώνες στις 17 – 18 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου – 1η Νοεμβρίου.

*Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου 2019 στο Ferencváros Stadium της Βουδαπέστης.

Πηγή: www.cfa.com.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE