ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο 37χρονος Σάββας Βλάχος το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Ο 37χρονος Σάββας Βλάχος το νέο θύμα της ασφάλτου

Ο Σάββας Βλάχος, 37 ετών, τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου, είναι ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Αυγούστου.

Σημειώνεται ότι η ταυτότητα του άτυχου άνδρα, δημοσιεύεται έπειτα από επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία Κύπρου. 

Θυμίζουμε ότι το νέο θύμα της ασφάλτου, είναι οδηγός μοτοσυκλέτας.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 37χρονος φέρεται να εισήλθε στην αντίθετη λωρίδα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος.

Το τροχαίο συνέβη στον δρόμο Αγίους Τριμιθιάς - Ανθούπολης.

Σημειώνεται ότι η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου μοτοσικλετιστή που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης, αναμένεται να διενεργηθεί την Παρασκευή 17 Αυγούστου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE