ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταλείπει 7χρονο παιδάκι ο άτυχος Σάββας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Καταλείπει 7χρονο παιδάκι ο άτυχος Σάββας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταλείπει 7χρονο κοριτσάκι ο 37χρονος Σάββας Βλάχος, που «έσβησε» στην άσφαλτο την Τετάρτη 15 Αυγούστου.

Σε πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και οι φίλοι του άτυχου Σάββα, μετά τον αδόκητο θάνατό του, το απόγευμα της 15ης Αυγούστου.

Θυμίζουμε ότι, ο Σάββας, τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου, ενεπλάκη σε τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης.

Ο 37χρονος, ο οποίος ήταν οδηγός μοτοσικλέτας, συγκρούστηκε με όχημα που οδηγούσε 52χρονος.

Τα αίτια της τραγωδίας, διερευνώνται από την Τροχαία Λευκωσίας.

Αξίζει να αναφέρουμε, ότι ο 37χρονος φέρεται να είχε πάθος με τις μηχανές κάτι που υποδηλώνουν οι φωτογραφίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

«Εκλογές και Προεδρία δεν επηρεάζουν το Κυπριακό» – Επιστολή ΠτΔ στον Αντόνιο Γκουτέρες

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ και οι βουλευτικές εκλογές «ουδόλως επηρεάζουν» τη δέσμευση για άμεση επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων και πρόοδο στο Κυπριακό, εκφράζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE