ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις ΗΠΑ»

ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις ΗΠΑ»

Η Τουρκία δεν επιθυμεί να έχει προβλήματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες και οι δύο χώρες, σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, θα μπορούσαν εύκολα να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, όχι όμως με την προσέγγιση που ακολουθεί επί του παρόντος η Ουάσινγκτον, δήλωσε το βράδυ της Πέμπτης (16/8) ο επικεφαλής της τουρκικής διπλωματίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

«Μπορούμε να επιλύσουμε πολύ εύκολα τα θέματα με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά όχι με την τρέχουσα προσέγγιση», είπε ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Πλησιάζουμε στη Γενεύη: Το πλάνο της Λευκωσίας - Η σιωπή Γκουτέρες

Βρισκόμαστε μόλις οκτώ μέρες πριν από την άτυπη διάσκεψη της Γενεύης και η Λευκωσία προετοιμάζεται πυρετωδώς για όλα τα σενάρια, τα οποία ενδεχομένως θα κληθεί να αντιμετωπίσει, έχοντας ωστόσο ενώπιον της, τις γνωστές θέσεις της τουρκικής πλευράς, για λύση δύο κρατών.