ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βαριά τα τραύματα στο σώμα του άτυχου Σάββα – Παράκληση οικογένειας για την κηδεία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ: Βαριά τα τραύματα στο σώμα του άτυχου Σάββα – Παράκληση οικογένειας για την κηδεία

Ο θάνατος του 37χρονου Σάββα Βλάχου, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 15 Αυγούστου στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς - Ανθούπολης, οφείλεται σε κακώσεις σώματος και ζωτικών οργάνων.

Τα πιο πάνω, διαπίστωσε ο Ιατροδικαστής Σοφοκλής Σοφοκλέους που διενήργησε την  νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 37χρονου Σάββα την Πέμπτη (16/8).

Σημειώνεται ότι ο άτυχος μοτοσικλετιστής, κηδεύεται την Παρασκευή (17/8) από τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου στον Άγιο Δομέτιο.

Όσοι παραστούν καλούνται αντί στεφάνων να κάνουν εισφορές για την οικογένεια του 37χρονου.

Θυμίζουμε ότι ο Σάββας, καταλείπει ένα 7χρονο κοριτσάκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

LIVE: Νέα επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους προς το Ισραήλ - Προηγήθηκε αεροπορική επιδρομή στο Ιράν - Σχόλια από Ρωσία και Κίνα

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE