ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έστειλε ‘προκλητικές’ φωτογραφίες της πρώην του σε φίλους του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έστειλε ‘προκλητικές’ φωτογραφίες της πρώην του σε φίλους του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης, βρίσκεται νεαρός Τουρκοκύπριος, ο οποίος απέστειλε προκλητικές φωτογραφίες της πρώην κοπέλας του σε δυο φίλους του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τουρκοκυπριακό Τύπο, ο νεαρός αφότου χώρισε με την κοπέλα του, απέστειλε γυμνές φωτογραφίες της σε δυο φίλους του μέσω Messenger.

Ο νεαρός, μετά από καταγγελία, οδηγήθηκε ενώπιον «δικαστηρίου» όπου εκδόθηκε διάταγμα κράτησης δυο ημερών για διεξαγωγής έρευνας για την υπόθεση.

Όπως αναφέρεται στον Τουρκοκυπριακό Τύπο, το κινητό τηλέφωνο του νεαρού στο οποίο βρίσκονται οι «επίμαχες φωτογραφίες» ακόμη «αγνοείται», ενώ για την υπόθεση ανακρίνονται και τα δυο άτομα που τους απέστειλε τις φωτογραφίες.

Δείτε τη φωτογραφία: 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE