Τους τσάκωσε η Αστυνομία με τα «προϊόντα» - «Βραχιολάκια» σε τρία πρόσωπα

Τους τσάκωσε η Αστυνομία με τα «προϊόντα» - «Βραχιολάκια» σε τρία πρόσωπα

Τρία άτομα ηλικίας 46, 38 και 37 ετών, αντίστοιχα για κατοχή ειδών παρεμπορίου με σκοπό την πώληση, συνέλαβαν, το πρωί της Παρασκευής 17/08 αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας.

Ειδικότερα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε κατάλυμα που χρησιμοποιούσαν οι τρεις συλληφθέντες σε παραλιακή περιοχή της Πιερίας, εντοπίσθηκαν συνολικά 2.500 είδη παρεμπορίου, τα οποία αφορούν σε είδη ένδυσης, παιδικά παιχνίδια, βραχιόλια, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και θα καταστραφούν σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ενώ σε βάρος τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Παρόμοιες δράσεις θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE