Προσάραξε καταμαράν στην Ανδρο -Οι επιβάτες θα αποβιβαστούν με λάντζες στο λιμάνι

Προσάραξε καταμαράν στην Ανδρο -Οι επιβάτες θα αποβιβαστούν με λάντζες στο λιμάνι

Στα αμμώδη αβαθή στο λιμάνι του Γαυρίου στην Άνδρο, προσάραξε το μεσημέρι το επιβατηγό οχηματαγωγό «ANDROS JET».

Στο καταμαράν επιβαίνουν 46 επιβάτες με 9 ΙΧ, ενώ στο σημείο αναμένεται αργά το μεσημέρι ρυμουλκό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Λιμενικό Σώμα, στο σημείο όπου έχει προσαράξει το πλοίο, μεταβαίνουν δύο λάντζες και δύο πλωτά του Λιμενικού προκειμένου να αποβιβάσουν τους 46 επιβάτες από το πλοίο και να τους οδηγήσουν στο λιμάνι.

Το πλοίο, που πριν αποκολληθεί αναμένεται να επιθεωρηθεί στα ύφαλα από δύτη για λόγους ασφαλείας, πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Ανδρος, Τήνος, Σύρος.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE