Πρόβλεψη «Καραβίδα» για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Πρόβλεψη «Καραβίδα» για τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος

Την αισιοδοξία του για ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας του, Δόξας Κατωκοπιάς, εξέφρασε σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του (Super Sport FM) ο πρόεδρος, Κώστας Χριστοδούλου, γνωστός στην ποδοσφαιρική… πιάτσα ως «Καραβίδας».

Τα λόγια του προέδρου της προσφυγικής ομάδας, όπου η Δόξα στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει την Ανόρθωση ήταν «Τελείωσαν τα ψέματα αρχίζει το πρωτάθλημα. Θα νικήσουμε την Ανόρθωση στην πρεμιέρα, είμαι πολύ αισιόδοξος ενόψει αυτού του αγώνα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Εκπλήρωση υποχρεώσεων Άγκυρας για πρόοδο στα ευρωτουρκικά - Βασική προϋπόθεση και το Κυπριακό

Πρωτίστως σημαντικό, χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, το γεγονός ότι διαβιβάστηκαν στον Πρόεδρο της Τουρκίας οι κοινές θέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης και Κυπριακής Δημοκρατίας πως, για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στα ευρωτουρκικά, πρέπει να εκπληρωθούν οι υποχρεώσεις της Άγκυρας. Υπέδειξε ότι μία εκ των βασικών προϋποθέσεων είναι οι ουσιαστικές εξελίξεις στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE