ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και κανένα ΠΑΡΑΠΟΝΟ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και κανένα ΠΑΡΑΠΟΝΟ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Σίγουρα ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή που έγινε από την Barcelona FA Women.

Για διάφορους λόγους δεν μπορούσε να παρευρεθεί στην κλήρωση της φάσης των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών κάποιος παράγοντας της πρωταθλήτριας Κύπρου, Barcelona FA, και έτσι ο… «κλήρος” έπεσε σε παίκτρια της ομάδας.  Δεν συνηθίζεται από ομάδες να εκπροσωπούνται σε κληρώσεις από παίκτες – παίκτριες.

Μετά από υπόδειξη, η Χριστιάνα Σολωμού, έκανε το ταξίδι – αστραπή στη Νιόν της Ελβετίας.

Μέσα από την κλήρωση που έγινε πριν λίγο η αντίπαλος της «Μπάρτσα» στη φάση των «32» του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών είναι στα… μέτρα της.

Δεν ήθελαν καλύτερη κλήρωση στην Μπαρτσελόνα Κύπρου, από την ομάδα της Γλασκώβης, με την Χριστιάνα Σολωμού να επιστρέφει από εκεί με πλατύ χαμόγελο.

 

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η αντίπαλος της «Μπάρτσα» Κύπρου στους «32» του Τσάμπιονς Λιγκ

ΞΑΦΝΙΚΟ στην κλήρωση με εκπροσώπηση Κυπριακής ομάδας και… ΔΙΑΚΟΠΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.