ΛΕΜΕΣΟΣ: 3χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε στη θάλασσα – Βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της

ΛΕΜΕΣΟΣ: 3χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε στη θάλασσα – Βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της

Μητέρα παρασύρθηκε από τα κύματα με το 3χρονο κοριτσάκι της στην αγκαλιά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου 18/08, όπου γύρω στις 10:45 γυναίκα παρασύρθηκε από τα κύματα μαζί με το 3χρονο παιδί της.

Όπως αναφέρει ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ναυαγοσωστών Λεμεσού, το περιστατικό έλαβε χώρα στον Ναυαγοσωστικό πύργο ΛΕΜ 3, πλησίον του Le Μeridien.

Οι δυνατοί άνεμοι και τα κύματα δεν επέτρεπαν στη μητέρα και το 3χρονο παιδάκι της να επιστρέψουν στη στεριά.

Οι ναυαγοσώστες που βρίσκονταν στο σημείο, έσπευσαν άμεσα και κολύμπησαν απόσταση πέραν των 70 μέτρων, όπου προσέγγισαν τη γυναίκα από τον Λίβανο και το μωρό της και τις έφεραν με ασφάλεια πίσω στην ακτή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE