ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο τραγωδία για ζευγάρι – Τους παρέσυραν τα κύματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Παραλίγο τραγωδία για ζευγάρι – Τους παρέσυραν τα κύματα

Η άμεση αντίδραση των ναυαγοσωστών απέτρεψε τα χειρότερα σε παραλία της Λεμεσού, όπου ζευγάρι παρασύρθηκε από τα κύματα.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 11:00 το πρωί του Σαββάτου 18/08, πλησίον του Ναυαγοσωστικού πύργου ΛΕΜ 3, κοντά στο Le Μeridien

Συγκεκριμένα, ένα νεαρό ζευγάρι από τη Ρωσία, παρασύρθηκε από τα κύματα σε απόσταση 150 μέτρων από την ακτή.

Οι ναυαγοσώστες έσπευσαν άμεσα στο σημείο, όπου και ανέσυραν το ζεύγος από τη θάλασσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν το δεύτερο περιστατικό παρ’ ολίγον πνιγμού που κλήθηκαν να διασώσουν οι ναυαγοσώστες στο σημείο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE