ΠΑΦΟΣ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκλεισε τον διακόπτη – Τι παράνομο εντόπισαν

ΠΑΦΟΣ: Μόλις είδε τους Αστυνομικούς έκλεισε τον διακόπτη – Τι παράνομο εντόπισαν

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Πάφου), διεξήγαγαν το απόγευμα του Σαββάτου 19/08 βάσει δικαστικού εντάλματος έρευνα σε υποστατικό στην Πάφο.

 Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, ο 56χρονος υπεύθυνος έθεσε τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές εκτός λειτουργίας.

Από το υποστατικό παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 8 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, για τους οποίους πιστεύεται, ότι μετατρέπονται σε μηχανές τυχερού παιγνίου τύπου «φρουτάκια», καθώς επίσης χρηματικό ποσό και άλλος εξοπλισμός.

Κατασχέθηκαν επίσης και δύο κάμερες ασφαλείας, αφού από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε, ότι δεν υπήρχε η σχετική άδεια για χρησιμοποίηση τους.

Εναντίον του 56χρονου, καθώς επίσης και 21χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα και συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.