ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ένας απλός έλεγχο τους έβγαλε ‘λαβράκι’ – Χειροπέδες σε νεαρές

ΠΡΩΤΑΡΑΣ: Ένας απλός έλεγχο τους έβγαλε ‘λαβράκι’ – Χειροπέδες σε νεαρές

 Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Αμμοχώστου) διενήργησαν το βράδυ του Σαββάτου 18/08, έλεγχο σε υποστατικό στον Πρωταρά.

Κατά την είσοδο των μελών της Αστυνομίας στο υποστατικό, εντοπίστηκαν δύο γυναίκες να κάθονται στο μπαρ.

Οι γυναίκες ανέφεραν, ότι είναι επισκέπτριες στην Κύπρο, ενώ μετά από έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε, ότι αυτές αφίχθηκαν στην Κύπρο πριν από δύο μήνες, όπου τους παραχωρήθηκε ολιγοήμερη άδεια παραμονής και έκτοτε διέμεναν στην Κύπρο παράνομα.

Οι δύο γυναίκες, ηλικίες 27 και 23 ετών, συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής στην Κυπριακή Δημοκρατία και τέθηκαν υπό κράτηση.

Η ΥΑΜ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.