Λουκάς Φουρλάς: Η ανάρτηση του ένα χρόνο μετά τον χαμό της κορούλας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Λουκάς Φουρλάς: Η ανάρτηση του ένα χρόνο μετά τον χαμό της κορούλας του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ένας χρόνος πέρασε από την μέρα που ο Λουκάς Φουρλάς και η σύζυγος του Ηλέκτρα Φωτιάδου, έχασαν την κορούλα τους Άρτεμις. 

Το βράδυ της 19ης Αυγούστου 2017, η μικρή Άρτεμις πέταξε στην γειτονιά των αγγέλων.

Το τετράχρονο κοριτσάκι έπασχε από καρκίνο, ενώ μεταφέρθηκε αρκετές φορές σε νοσοκομείο της Γαλλίας ώστε να κάνει τις κατάλληλες θεραπείες, ωστόσο το μικρό αγγελούδι δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά της.

 

Δείτε την ανάρτηση του Λουκά Φουρλά ένα χρόνο μετά τον χαμό της κορούλας του εδώ. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Βουλευτικές: Ψηφοφόροι χωρίς «στρατόπεδα»- Όταν τα πρόσωπα κυριαρχούν και πιέζουν το παλιό πολιτικό σύστημα

Η τελευταία δημοσκόπηση της Rai Consultants για λογαριασμό του Alpha Κύπρου δεν αποτυπώνει απλώς μια στιγμιαία εκλογική εικόνα· καταγράφει μια βαθιά αλλαγή στη συμπεριφορά των ψηφοφόρων. Το κυρίαρχο μήνυμα είναι σαφές: οι πολίτες απομακρύνονται από τα κόμματα και στρέφονται στα πρόσωπα, αναζητώντας αξιοπιστία, ουσία και απαντήσεις στα καθημερινά τους προβλήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE