Ο Άλκης Δαυίδ ποζάρει σαν αγγελούδι δίπλα στην μητέρα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Άλκης Δαυίδ ποζάρει σαν αγγελούδι δίπλα στην μητέρα του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η ομοιότητα του Κύπριου κροίσου με την μητέρα του είναι καταπληκτική.

Ο Άλκης Δαυίδ μοιράστηκε με τους διαικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία με την μητέρα του.

Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος για τις καλοκαιρινές του διακοπές βρίσκεται μαζί με τους τέσσερις του γιους στην εξοχική του κατοικία στην Σκιάθο.

Μέχρι το νησί ταξίδεψε και η μητέρα του, με την οποία ο Άλκης πόζαρε στον φακό. Η ομοιότητά τους όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί είναι μεγάλη.

Αρκετοί από τους followers του σχολίασαν πόσο γλυκός φαίνεται στην συγκεκριμένη φωτογραφία, μιας και ο Άλκης Δαυίδ λατρεύει την ένταση, τις φάρσες και το instagram είναι κατάμεστο στις ζαβολιές που σκαρφίζεται καθημερινά. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.