Απαντά στους εκπαιδευτικούς ο Χαμπιαούρης - Προγραμματίζεται η νέα συνάντηση

Απαντά στους εκπαιδευτικούς ο Χαμπιαούρης - Προγραμματίζεται η νέα συνάντηση

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού, Κώστας Χαμπιαούρης, θα αποστείλει το απόγευμα της Δευτέρας (20/8) την απάντηση του προς τις εκπαιδευτικές οργανώσεις σε σχέση με το αίτημα των οργανώσεων για να μεταφερθεί η συνάντηση τους από την Δευτέρα (20/8) και την Τρίτη (21/8), όπως αναφερόταν στην τελευταία επιστολή του Υπουργού προς τις οργανώσεις, σε Τετάρτη (22/8), σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Θυμίζουμε ότι, από το απόγευμα της Κυριακής (19/8) η επιστολή των εκπαιδευτικών οργανώσεων ΟΕΛΜΕΚ, ΠΟΕΔ, ΟΛΤΕΚ, είχε φτάσει στα χέρια του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Μήνυμα ΠτΔ: «Η μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική μεταρρύθμιση στο Συνταξιοδοτικό από το 1980»

Το πλαίσιο της Συνταξιοδοτικής Μεταρρύθμισης παρουσιάστηκε σήμερα στους κοινωνικούς εταίρους, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να χαρακτηρίζει τη μεταρρύθμιση ως τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική αλλαγή στο Συνταξιοδοτικό από το 1980.

BEST OF TOTHEMAONLINE