ΤΕΜΕΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεγάλος αριθμός προσκυνητών τέλη Αυγούστου

ΤΕΜΕΝΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ: Μεγάλος αριθμός προσκυνητών τέλη Αυγούστου

Κλειστό στις 28 Αυγούστου για το ευρύ κοινό το τέμενος Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα λόγω οργανωμένου προσκυνήματος.

Λόγω της οργανωμένης επίσκεψης μεγάλου αριθμού προσκυνητών, με την ευκαιρία των εορτασμών του Κουρμπάν Μπαϊράμ ή Ίντ-αλ Άντχα, το τέμενος Χαλά Σουλτάν στη Λάρνακα δεν θα είναι προσβάσιμο για το ευρύ κοινό την Τρίτη 28 Αυγούστου.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του, που μεταδίδει το ΓΤΠ, το Τμήμα Αρχαιοτήτων του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE