Παραδόθηκε στο FBI o πρώην δικηγόρος του προέδρου Τραμπ

Παραδόθηκε στο FBI o πρώην δικηγόρος του προέδρου Τραμπ

Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, παραδόθηκε το βράδυ της Τρίτης 21/8 στο FBI, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο CNN.


Λίγο νωρίτερα, πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο 51χρονος Κόεν συμφώνησε με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς της Νέας Υόρκης να δηλώσει ένοχος για φοροδιαφυγή, τραπεζική απάτη και παραβίαση των χρηματοδοτικών κανόνων των προεκλογικών εκστρατειών.

Η εφημερίδα New York Times έγραφε την Κυριακή ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς είχαν επικεντρώσει την έρευνά τους στα δάνεια, ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων, που είχε λάβει ο Κόεν από εταιρίες ταξί που ανήκουν στον ίδιο και την οικογένειά του.

Τα δάνεια αυτά εξετάστηκαν στο πλαίσιο της έρευνας για το αν ο δικηγόρος διέπραξε τραπεζική και φορολογική απάτη και για πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας περί προεκλογικών εκστρατειών.

Η τελευταία υπόθεση σχετίζεται με την καταβολή ποσού ύψους 130.000 δολαρίων στην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE