ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναζητούνται άλλοι δύο για την επίθεση εναντίον 48χρονου Ε/κ - 'Μέσα' οι συλληφθέντες

ΕΠ. ΛΕΜΕΣΟΥ: Αναζητούνται άλλοι δύο για την επίθεση εναντίον 48χρονου Ε/κ - 'Μέσα' οι συλληφθέντες

Διάταγμα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 33χρονου Ρουμάνου και 39χρονου Τουρκοκύπριου, οι οποίοι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης σε 48χρονο. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται δεύτερος Τουρκοκύπριος και αναζητείται τρίτος.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, όχημα με τουρκοκυπριακούς αριθμούς εγγραφής, κινείτο την Τρίτη (21/8) ύποπτα στο χωριό Αγρίδια, της Επαρχίας Λεμεσού. Αστυνομικοί που μετέβησαν στην περιοχή ενημερώθηκαν πως ο 48χρονος καταδίωξε τους υπόπτους με ένα κομμάτι σίδερο και πως αυτοί του το απέσπασαν και άρχισαν να τον κτυπούν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE