ΛΕΜΕΣΟΣ: Απλός έλεγχος μοτοσικλέτας οδήγησε σε δύο συλλήψεις

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απλός έλεγχος μοτοσικλέτας οδήγησε σε δύο συλλήψεις

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέκοψαν το απόγευμα της Τετάρτης (22/8) για έλεγχο στο δρόμο ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΠΑΙΣΙΑΣ, μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε 35χρονος από την επαρχία Λεμεσού.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην κατοχή του 35χρονου ανευρέθηκε ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, βάρους 3 κιλών και 200 γραμμαρίων περίπου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε, ότι ο 35χρονος παρέλαβε τη μοτοσικλέτα νωρίτερα (δεν έφερε αριθμούς εγγραφής) από οικία 30χρονου στη Λεμεσό, αφού προηγουμένως είχε σταθμεύσει εκεί το αυτοκίνητό του.

Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του (το κλειδί εντοπίστηκε στην κατοχή του 30χρονου) κατά την οποία εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης βάρους ενός περίπου γραμμαρίου.

Εναντίον των δύο πιο πάνω προσώπων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα κα συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λεμεσού) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE