ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Κακόβουλη ενέργεια λένε οι Αρχές

ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Κακόβουλη ενέργεια λένε οι Αρχές

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (22/8) η πυρκαγιά που μενώταν για 4 περίπου ώρες στον Πύργο Τυλληρίας.

Έπειτα από εξετάσεις, οι Αρχές πιστεύουν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Θυμίζουμε ότι, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Άγιος Ανδρόνικος καίοντας πεύκα, θάμνους και πυκνή  άγρια βλάστηση. 

Για τον περιορισμό της κλήθηκαν και ενισχύσεις ενώ οι δυνάμεις του Τμ. Δασών (συνδράμει και η Πυροσβεστική) προσπαθούσαν να περιορίσουν το κύριο μέτωπο της φωτιάς που έκαιγε πεύκα και άγρια βλάστηση.

Μάλιστα, είχε εκκενωθεί και φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται στην περιοχή κυρίως για προληπτικούς λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΙΑ-ΠΥΡΓΟΣ: Εκκενώθηκε φυλάκιο της Εθ. Φρουράς- Δύσβατη η περιοχή- Μάχη με τις φλόγες- ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Υπέκυψε ο 19χρονος Χρίστος Χριστάκης, τραυματίας του τροχαίου στο Μακένζι

Υπέκυψε στο μοιραίο ο νεαρός Χρήστος Χρηστάκη, 19 ετών από την Αραδίππου, ο οποίος νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο American Medical Center στη Λευκωσία ύστερα από κρίσιμο τραυματισμό του το βράδυ της Δευτέρας, 18 Αυγούστου.

BEST OF TOTHEMAONLINE