ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Κακόβουλη ενέργεια λένε οι Αρχές

ΠΥΡΓΟΣ ΤΥΛΛΗΡΙΑΣ: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά – Κακόβουλη ενέργεια λένε οι Αρχές

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (22/8) η πυρκαγιά που μενώταν για 4 περίπου ώρες στον Πύργο Τυλληρίας.

Έπειτα από εξετάσεις, οι Αρχές πιστεύουν ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Θυμίζουμε ότι, η φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Άγιος Ανδρόνικος καίοντας πεύκα, θάμνους και πυκνή  άγρια βλάστηση. 

Για τον περιορισμό της κλήθηκαν και ενισχύσεις ενώ οι δυνάμεις του Τμ. Δασών (συνδράμει και η Πυροσβεστική) προσπαθούσαν να περιορίσουν το κύριο μέτωπο της φωτιάς που έκαιγε πεύκα και άγρια βλάστηση.

Μάλιστα, είχε εκκενωθεί και φυλάκιο της Εθνικής Φρουράς που βρίσκεται στην περιοχή κυρίως για προληπτικούς λόγους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΩΤΙΑ-ΠΥΡΓΟΣ: Εκκενώθηκε φυλάκιο της Εθ. Φρουράς- Δύσβατη η περιοχή- Μάχη με τις φλόγες- ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Τι συζητήθηκε στο τετ α τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν για ΜΟΕ και εκκρεμή ζητήματα

Παρά το τεταμένο κλίμα, τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης συνεχίζουν να διατηρούν ζωντανό τον διάλογο μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων. Στο σημερινό τετ α τετ δόθηκαν κατευθυντήριες γραμμές στους διαπραγματευτές για τα ΜΟΕ και κυρίως για τα οδοφράγματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE