ΕΠΙΣΗΜΟ για Ανγκούλο / ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του στο πρωτάθλημά μας!

ΕΠΙΣΗΜΟ για Ανγκούλο / ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την καριέρα του στο πρωτάθλημά μας!

H Πάφος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κολομβιανού επιτελικού μέσου Μπράϊαν Αγκούλο.

Η ανακοίνωση:

Άλλη μιά καλημέρα 🌞, άλλη μια μεταγραφή! ⚽
Η ΠΑΦΟΣ FC ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Κολομβιανό ποδοσφαιριστή Brayan Edinson Angulo για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού και με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

Ο Brayan Angulo είναι 25 ετών (19/07/1993) και αγωνίζεται ως μέσο-επιθετικός. Στη προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στις CD America και Independiente Medellín Κολομβίας.
Καλωσορίζουμε το Brayan στη μεγάλη οικογένεια της ΠΑΦΟΣ FC και του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Brayan #ΠάφοςΕίσαι

Ο Lars Hallengreen σχολιάζει:
Ένας παίκτης σαν τον Angulo δεν είναι εύκολο να βρεθεί. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να πείσουμε τον Brayan να έρθει εδώ. Είναι ένα σύγχρονο δεκάρι ο οποίος εργάζεται σκληρά και όταν έχουμε την μπάλα αλλά και χωρίς την μπάλα. Είναι πολύ ικανός παίκτης με καλές τεχνικές δεξιότητες και εξυπνάδα. Έχουμε επίσης πολύ καλή εντύπωση από τις συναντήσεις μας ότι είναι πολύ φιλόδοξος και καλός χαρακτήρας. Ο Brayan είναι τώρα μέλος της οικογένειας της Πάφου και τον καλωσορίζουμε θερμά στην ομάδα μας!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE