Τελικά δεκάρι είναι ΣΟΥΠΕΡ o Παπουλής…

Τελικά δεκάρι είναι ΣΟΥΠΕΡ o Παπουλής…

Σε πολλά παιχνίδια (και ντέρμπι) ο Φώτης Παπουλής, έπαιξε πίσω απο τον επιθετικό κορυφής. Αυτό το ρόλο του έδωσε χθες ο Αυγουστή, όταν απέσυρε αναγκαστικά από το γήπεδο τον Κέβιν Μπρου. 

Πέρασε ταυτόχρονα τον Καραγιόλ ως αριστερό εξτρέμ (λίγα πράγματα πρόσφερε ο Άγγλος). 

Από τα πόδια του Παπουλή ξεκίνησε η αντεπίθεση για σεμινάριο, που έφερε την ισοφάριση για τους κυανόλευκους. 

Ο σκόρερ του 1-1 Μάγκλιτσα, έδωσε την ασίστ στον Ελλαδίτη (και με Κυπριακό διαβατήριο εδώ και μερικές μέρες) άσο, ο οποίος «εκτέλεσε” υποδειγματικά τον αντίπαλο κίπερ. 

Στον επαναληπτικό του ΓΣΠ, θα’ χει δίλημμα ο προπονητής του Απόλλωνα, αν θα ξεκινήσει τον Παπουλή ως δεκάρι. Εκτός κι αν επαναφέρει τον Φακούντο Περέιρα (δεν τον έβαλε καθόλου χθες) ή επιλέξει τον Μάρκοβιτς.  

Οι πιθανότητες του Κέβιν  Μπρου, να είναι έτοιμος στο δεύτερο κρίσιμο ραντεβού με τη Βασιλεία, δεν είναι παρά πολλές. Μυικός είναι ο τραυματισμός του Γάλλου χαφ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE