Θλίψη και συγκίνηση ΑΠΟΕΛιστών για τον άτυχο Σάββα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θλίψη και συγκίνηση ΑΠΟΕΛιστών για τον άτυχο Σάββα- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχαιρέτησαν ένα δικό τους παιδί οι 'πορτοκαλοί'.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησαν τον άτυχο Σάββα Βλάχου, με ένα πανό που αναρτήθηκε στις κερκίδες του ΓΣΠ το βράδυ της Πέμπτης (23/8), στον ευρωπαϊκό αγώνα εναντίον της Αστάνα.

Θυμίζουμε ότι, ο Σάββας, τέως κάτοικος Αγίου Δομετίου, ενεπλάκη σε τροχαίο που συνέβη στον δρόμο Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης την Τετάρτη 15 Αυγούστου 2018.

Δείτε στο ThemaSports φωτογραφίες από το ΓΣΠ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.