Α/ΔΡΟΜΟΣ: Δόθηκε στην τροχαία η κυκλοφορία – Γλιτώσαμε τα χειρότερα

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Δόθηκε στην τροχαία η κυκλοφορία – Γλιτώσαμε τα χειρότερα

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Ακτή Κυβερνήτη, δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία γύρω στις 4.20μ.μ το απόγευμα της Παρασκευής 24/08.

Ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου, 2018, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενη νταλίκα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό, αφού υπήρχε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μέσω της εξόδου του αυτοκινητόδρομου προς Ακτή Κυβερνήτη.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

ΠτΔ: Ενδιαφέρον από εταιρείες να εξασφαλίσουν νέα τεμάχια στην κυπριακή ΑΟΖ

Συνεχίζουμε τους ενεργειακούς μας σχεδιασμούς, και με τη Chevron και με την ENI και με την TOTAL, πάντοτε στη βάση του διεθνούς δικαίου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE