Α/ΔΡΟΜΟΣ: Δόθηκε στην τροχαία η κυκλοφορία – Γλιτώσαμε τα χειρότερα

Α/ΔΡΟΜΟΣ: Δόθηκε στην τροχαία η κυκλοφορία – Γλιτώσαμε τα χειρότερα

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, παρά την Ακτή Κυβερνήτη, δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία γύρω στις 4.20μ.μ το απόγευμα της Παρασκευής 24/08.

Ο αυτοκινητόδρομος είχε κλείσει νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής 24 Αυγούστου, 2018, λόγω πυρκαγιάς που είχε εκδηλωθεί σε διερχόμενη νταλίκα.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατέσβησαν τη φωτιά, ενώ μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν στο σημείο για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό, αφού υπήρχε εκτροπή της τροχαίας κίνησης προς τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, μέσω της εξόδου του αυτοκινητόδρομου προς Ακτή Κυβερνήτη.

Μετά την κατάσβεση της φωτιάς ο αυτοκινητόδρομος δόθηκε στην τροχαία κυκλοφορία, η οποία συνεχίζεται πλέον κανονικά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE