Τζιάμπος: «Αν μας δινόταν το πέναλτι, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά»

Τζιάμπος: «Αν μας δινόταν το πέναλτι, τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά»

Παράπονα για τον μη καταλογισμό ενός πέναλτι για την ομάδα του, εξέφρασε στις δηλώσεις του στην PrimeTel μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την Ομόνοια στο ΓΣΠ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλκής, Χρήστος Τζιάμπος.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια για τη νίκη της. Υπάρχει απογοήτευση στην ομάδα μας, γιατί βλέπαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το αποψινό παιχνίδι.

Διαμαρτυρόμαστε για μία φάση, αφού θεωρώ ότι είχαμε ένα πέναλτι στο 72΄. Δεν έχουμε ακόμα το εύκολο γκολ, αλλά χρειάζονται χρόνο τα παιδιά.

Προσπαθήσαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και ίσως αν μας δινόταν το πέναλτι, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Κρίσιμη μέρα για την ΑΤΑ – Σήμερα οι τελικές αποφάσεις συνδικαλιστών και εργοδοτών

Καθοριστική κρίνεται η σημερινή ημέρα για το ζήτημα της ΑΤΑ, αφού συνδικαλιστικές και εργοδοτικές οργανώσεις συνέρχονται για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ).

BEST OF TOTHEMAONLINE