Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 18χρονη από τροχαίο - Είχε βγει να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλήνιες

Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 18χρονη από τροχαίο - Είχε βγει να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλήνιες

Σοκ στην Κρήτη με τον τραγικό χαμό σε τροχαίο μιας 18χρονης που είχε βγει να γιορτάσει την επιτυχία της στις Πανελλήνιες.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, στην περιοχή των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα της Τρίτης 28/07 το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο νέα παιδιά προσέκρουσε σε κολόνα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η 18χρονη συνεπιβάτης άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή κοπέλα είχε βγει μετά την ανακοίνωση των βάσεων, για να γιορτάσει για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE