Νέα ομάδα για τον… «τρομοκράτη»!

Νέα ομάδα για τον… «τρομοκράτη»!

Με τη φανέλα του Φωστήρα, στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών είναι πιθανόν να αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Ραφίκ Τζιμπούρ!

Ο Αλγερινός στράικερ που φόρεσε στο παρελθόν τις φανέλες των Ατρομήτου, Πανιωνίου, ΑΕΚ, Ολυμπιακού και Άρη, ενδέχεται να αγωνιστεί και σε έκτη ελληνική ομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα ο Τζιμπούρ βρέθηκε στο γήπεδο του Ταύρου και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Φωστήρα σύμφωνα με τη «Sportime».

Ο 34χρονος στράικερ αγωνίστηκε πέρυσι στην Κονσολά Μαρσέιγ, ομάδα Γ’ κατηγορίας της Γαλλίας, μένοντας ελεύθερος τον Ιανουάριο.

Ο «φονέας των γιγάντων» που θα αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών τη νέα σεζόν φέρεται να προσφέρει στον «τρομοκράτη» συμβόλαιο 20.000 ευρώ, ποσό στο οποίο συμφώνησε ο παίκτης, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται να ενθουσιάστηκε από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Ο τεχνικός του Φωστήρα πάντως, Θύμιος Γεωργούλης φαίνεται να είναι αρνητικός, βλέποντας τον Τζιμπούρ να έχει τουλάχιστον 10 παραπανίσια κιλά και να είναι ανέτοιμος ακόμη και για το τοπικό, όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Σκηνές χάους στο Λος Άντζελες: Διαδηλωτές καίνε αυτοκίνητα, η Εθνοφρουρά απαντά με πλαστικές σφαίρες, σε ετοιμότητα 500 πεζοναύτες

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στους δρόμους του Λος Άντζελες, μετά από τρεις ημέρες ταραχών κατά των μαζικών συλλήψεων παράτυπων μεταναστών από την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ. Οι διαμαρτυρίες συνεχίζονται στους δρόμους, παρά τα χημικά και τις πλαστικές σφαίρες που έριξε η Εθνοφρουρά, κι ενώ περίπου 500 πεζοναύτες βρίσκονται σε ετοιμότητα για να επέμβουν.

BEST OF TOTHEMAONLINE