Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που έπεσε

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρός ο κυβερνήτης του αεροσκάφους που έπεσε

Δυστυχώς, με τον χειρότερο τρόπο έληξε η έρευνα για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας  που κατέπεσε νωρίτερα έξω από τη Σπάρτη.

Σύμφωνα με τα ελλαδικά μέσα ενημέρωσης, ο κυβερνήτης του εκπαιδευτικού Τ-2 εντοπίστηκε νεκρός.

Νωρίτερα, σώος είχε εντοπιστεί ο συγκυβερνήτης του μοιραίου αεροσκάφους, ο οποίος είχε προλάβει και είχε κάνει χρήση της εκτινασσόμενου καθίσματος.

Το αεροσκάφος, το οποίο πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε δέκα λεπτά πριν τις 9:00 το πρωί της Τρίτης 28/08, 7 ναυτικά μίλια βορείως της Σπάρτης.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.