Οι εκπαιδευτικοί έξω από το προεδρικό, αλλά ο Πρόεδρος εκτός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Οι εκπαιδευτικοί έξω από το προεδρικό, αλλά ο Πρόεδρος εκτός - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απουσίαζε από το Προεδρικό την στιγμή της διαδήλωσης.

Του Ιάκωβου Ιακώβου

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πρόεδρος ήταν εκτός Προεδρικού Μεγάρου την στιγμή της εκδήλωσης των εκπαιδευτικών.

Μπροστά στην «λαοθάλασσα» των εκπαιδευτικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγο πριν φτάσουν εκεί από την πορεία οι εκπαιδευτικοί αποχώρησε από το Προεδρικό.

Συγκεκριμένα ο φωτογραφικός φακός του ThemaOnline των εντόπισε στην Λεωφόρο Αθαλάσσας να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τον αυτοκινητόδρομο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος ήταν προγραμματισμένο να κηρύξει την έναρξη των Παγκόσμιων Αγώνων Ιστιοπλοΐας την νύχτα της Τρίτης (28/8).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE